U bent hier: Nieuws » 2020 » Ens - EBC

Ens - EBC

Vandaag stond de inhaal wedstrijd tegen EBC op het programma. Na een korte voorbereiding , enĀ  een doordeweekse oefenwedstrijd tegen Noordveluwseboys 3-2 winst, moesten de mannen er vandaag klaar voor zijn. Vanaf vandaag spelen we ook de thuiswedstrijden weer om 14:30 uur. Dus om 14:30 klinkt het fluitsignaal. Ens gaat gelijk in de aanval, wat in de 1ste 20 minuten de nodige kansen oplevert , maar er wordt geen doel getroffen. Uiteindelijk wordt er in de 23ste minuut toch gescoord door Kay. Uit een corner komt de bal via een aantal spelers bij Kay terecht en die weet dan toch te scoren. Het duurt nog een kwartier voor er weer gescoord wordt. In die 15 minuten heeft Ens ook de nodige kansen gemist. Maar in de 39ste minuut weet Jim te scoren, ook hij scoort simpel als de bal weer via een aantal spelers uiteindelijk bij hem terecht komt, 2-0. Vlak voor rust weet Jim de score te vergroten naar 3-0. Een mooie aanval via Remco en Tony, is Jim het eindstation, en scoort hij beheerst de 3e goal voor Ens. Rust. Na wat kritiek van de trainer in de kleedkamer dat het wel erg slordig van Ens kant is, en dat dit beter moet in de 2e helft om aan het doelsaldo te werken. Maar door het slechte spel van EBC kan Ens er ook geen mooie wedstrijd van maken. Het duurt dan ook weer bijna 20 minuten voordat er weer gescoord wordt. John geeft de bal hoog voor en via Jim komt die bij Kay terecht, die hem simpel binnen kan koppen, 4-0. Enkele minuten later pikt ook Remco zijn doelpuntje mee, als hij een corner binnen weet te koppen, 5-0. In de 80ste minuut scoort Kay zijn 3e doelpunt van vanmiddag, 6-0. Vlak voor tijd krijgt Ens ook nog een penalty mee, en deze wordt door Tony achter de doelman geschoten, 7-0. Er staat een grote score op het bord, wat goed voor het doelsaldo is. Volgende week moet Ens naar Heerenveen toe, daar staat ook een inhaalwedstrijd op het programma, de aftrap is om 15:15. Hopelijk zien we jullie daar ook langs de kant om de jongens te steunen.