U bent hier: Nieuws » 2017 » Nieuw scorebord.

Nieuw scorebord.

Hoewel dit nieuwsitem op Twitter en Facebook hebben gestaan, plaatsen we het ook nog even op de site.
Bij aanvang van het nieuwe seizoen 2017-2018 is er een nieuw scorebord geplaatst, omdat de oude te veel haperingen kende.
Een aardige kostenpost voor de vereniging, zou je denken. Aan het einde van vorig seizoen is de kaartclub, die elke dinsdag in de kantine kaartte, gestopt in verband met de te lage opkomst. De kaartclub, onder leiding van Evert en Roelie Tromp, stelde hun overgebleven gelden beschikbaar aan de vereniging. Dit als dank voor de gastvrijheid van de kantine. Dit bedrag is volledig ten behoeve van het scorebord gekomen. Ook de inkomsten van de verloting bij de thuiswedstrijden van Ens 1 zijn hiervoor gebruikt. Elke wedstrijd van het eerste, op sportpark 'De Seidelhorst', gaat Chantal Schleper langs de toeschouwers om loten te slijten, waarbij men mooie prijzen kan winnen, die beschikbaar worden gesteld door SPAR Hoefnagel.

Hieronder een foto van plaatsing van het nieuwe scorebord.

Scorebord nieuw