U bent hier: Nieuws » 2018 » SV Ens Clubdag

SV Ens Clubdag

SV ENS CLUBDAG

Dit is de nieuwe naam voor wat altijd  de familiedag van SV Ens was. Deze naam is gekozen om aan te geven dat het een feestelijke afsluiting van het voetbalseizoen is voor de hele club: leden , vrijwilligers, leiders trainers, sponsors, commissies en bestuur.  Op vrijdag 1 juni a.s. is er vanaf 17.00 uur van alles te doen en hierbij zijn familieleden oud-leden en iedereen die interesse heeft  ook van harte welkom.  Bij de SV ENS CLUBDAG denk je o.a. aan: voetballen , stormbaan, voetbalparcours,  schminken, springkussen, barbecue, patat bakken,  muziek en veel gezelligheid. Nieuw is dat de vrijwilligersavond  onderdeel wordt van de SV ENS-clubdag  en dus ook de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar.

Volg het nieuws op de site en via facebook. Om een indruk te krijgen wat je kunt verwachten kijk naar het filmpje van vorig jaar op : SV Ens-familiedag2016-You Tube.

De commissie: Sjaak de Steur, Naila Tichelaar, Irene Meijer, Rob de Vries, Lia Broeders en Frans Hollewand