U bent hier: Nieuws » 2018 » SV Ens start unieke spaaractie samen met Spar Hoefnagel.

SV Ens start unieke spaaractie samen met Spar Hoefnagel.

Hoefnagel Spar 500x200 nov 13 klein copy

Samen met Spar Hoefnagel gaan we een unieke spaaractie opzetten.
En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
• iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke SV Ens-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
• een bidon, poster, showergel, broodtrommel, telefoonhoesje, slippers etc.
• bij Spar Hoefnagel kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.      Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
• naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het SV Ens-logo; kortom voor ieder wat wils!
• per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van SV Ens!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van SV Ens gedrukt worden;
• de Spar Hoefnagel ClubFund-actie start 13-04-2019;
• er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op 12-04-2019;

Fotografie:

Op zaterdag  23 maart a.s. vindt de fotografie van iedere deelnemer van SV Ens plaats. Voor ieder lid is ongeveer 1 minuut ingepland. Voor de voetbal gaan we een schema maken, omdat het veel leden zijn.
De tijden waarop je wordt verwacht volgen z.s.m. via de e-mail. De jeugdteams tot en met JO17 worden ingedeeld.
Dus wil je deelnemen en sparen voor mooie artikelen, kom dan op het aangegeven tijdstip naar de fotograaf!

De fotografie kan alleen op deze dag!!!!