U bent hier: Nieuws » 2018 » Zaaltoernooi 2019.

Zaaltoernooi 2019.

Beste deelnemers SV Ens zaalvoetbaltoernooi,

Zaterdag 5 januari wordt weer het jaarlijks SV Ens zaalvoetbaltoernooi gehouden.

Omdat de meeste jeugdteams onlangs mee hebben gedaan aan het oliebollentoernooi in Kraggenburg en een aantal jeugdteams deze zaterdag elders meedoen met een zaaltoernooi wordt dit jaar het SV Ens zaaltoernooi alleen georganiseerd voor JO19 en dames/heren senioren.

Het toernooi begint om 16:30 uur en is 19:00 uur afgelopen.

Klik hier voor het wedstrijdschema en de teamindeling.

Zorg dat je op tijd bij de wedstrijden aanwezig bent. Elk team dient een scheidrechter aan te wijzen voor het fluiten van enkele wedstrijden.
Het is niet toegestaan om met zwarte zolen te spelen.Iedereen moet zijn eigen tenue meenemen.

Wanneer je niet ingedeeld bent en je wilt toch meedoen geef je dan alsnog op door een mail te sturen naar sdesteur@hetnet.nl.

Na afloop gezellig natafelen in de Time Out.
Langs deze weg willen we iedereen een gezellig en sportief toernooi toewensen.

Namens de toernooicommissie,

Frans Hollewand