U bent hier: Nieuws » 2019 » Algemene ledenvergadering 2019.

Algemene ledenvergadering 2019.

Gisteravond is de algemene ledenvergadering gehouden van de afdeling veldvoetbal.
Een vergadering met veel wisselingen in het bestuur en leuke hoogtepunten.
Zo werd het voorzitterschap overgedragen en de vrijwilliger van het jaar is benoemd.

Elk jaar houden we de ALV op locatie. Dit jaar waren we te gast bij Het Wapen van Ens.
Daar zouden we een presentatie krijgen van Het wapen van Ens en FP Video. Door overmacht kon
de presentatie van Dennis niet doorgaan en heeft Hans Heyen (Cafe 't Wapentje) daar een invulling aan gegeven.
Frans Pol had een geweldige presentatie voorbereidt. Bedankt, beide bedrijven, voor de gastvrijheid en de sponsoring van de avond.

Vrijwilliger van het jaar:
Normaal gesproken wordt er jaarlijks een vrijwilliger van het jaar gekozen op de vrijwilligersavond of op de familiedag.
Beide zijn dit jaar niet door gegaan, waardoor he bestuur deze avond aan gegrepen heeft, om de benoeming alsnog bewerkstelligen.
Dit jaar is Piet Schleper vrijwilliger van het Jaar. Piet, van harte, en we hopen dat we nog vele jaren gebruik kunnen maken van je vele diensten.

Bestuurswisselingen:
Er waren dit jaar veel bestuurswisselingen. Vorig jaar is Harm Ziel afgetreden. In zijn plaats is Andre Willemsen dit voorjaar gekomen.
Ook de penningmeester Keimpe Sikma vond het mooi geweest. Johan Rijk gaat nu de centjes beheren. Peter Bosma had al eerder zijn dienste overgedragen aan het bestuur.
Ook de voorzitter vond het na zeven jaar welletjes. Het leiderschap wordt overgenomen door Johan Koomen. Het bestuur heeft Klaas Jan benoemd tot Lid van Verdienste. Gefeliciteerd!
Aftredende heren, bedankt voor jullie gigantische inzet en veel succes aan de nieuwelingen.

Na de vergadering en de presentaties werd er nog even nagebabbeld onder het genot van een hapje en een drankje.
Enz oals ze altijd zeggen; "Geluk hebben we de FOTO's nog!"
PHOTO 2019 11 15 22 38 35 8
frans