U bent hier: Nieuws » 2019 » Ens 2 - Staphorst 6, 28-09-2019

Ens 2 - Staphorst 6, 28-09-2019

Ens 2 - Staphorst 6

Een behoorlijk verjongd Ens 2 heeft er inmiddels 3 bekerwedstrijden en 2 competitie wedstrijden opzitten. In de beker werd 2 maal gewonnen en 1 keer verloren en is het bekeravontuur voorbij.

Na een verdiende en knappe 1-2 winstpartij vorige week uit bij Tonego 2 moest Ens dit weekend voor de competitie aantreden tegen Staphorst 6. Staphorst had de week ervoor een ruime thuiszege behaald tegen SC Joure 5 en zal naar verwachting een pittige tegenstander zijn. Het eerste half uur is Ens wat sterker en krijgt een paar goede kansen waarbij helaas de keeper en de lat een treffer in de weg staan. Ens gaat de rust in met een 0-0 stand. De tweede helft werkt Ens hard maar creëert weinig kansen. De wedstrijd lijkt op een 0-0 einduitslag af te stevenen totdat Staphorst 15 minuten voor tijd uit een counter op 0-1 voorsprong komt. Het laatste kwartier neemt Ens volop risico maar weet niet meer te scoren en verliest met 0-1 waarbij minimaal een punt verdiend zou zijn geweest. Volgende week gaat Ens 2 richting Joure en gaan we weer vol voor de punten.