U bent hier: Sponsoring » Club van 50

Club van 50

De Club van 50 van S.V. Ens spant zich al vele jaren in om de club op allerlei gebied financieel bij te staan. Deze vriendenclub bestaat uit mensen met een S.V. Ens hart.
De ruim 50 leden die de Vriendenclub inmiddels telt, hebben dan ook diverse redenen waarom zij lid zijn.
De een zijn oorsprong ligt hier nu eenmaal, de ander heeft leuke herinneringen aan de club of heeft er gewoon veel mee op. Weer een ander doet mee om het meedoen. Menigeen steunt graag financieel omdat hij geen tijd heeft om met raad en daad bij te staan.

Kosten: door middel van een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,- kunt ook u lid worden van de Club van 50*.
Voor deze sponsoring komt uw naam op het schitterende bord in de kantine. Daarnaast hebben de leden van de Club medezeggenschap over de besteding van het bedrag. Het streven daarbij is altijd naar een duurzame bijdrage voor de gehele vereniging. Verder wordt u eens per jaar met de Club van 50 uitgenodigd om gezamenlijk een thuiswedstrijd te kijken. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje vooraf en na afloop.
*Wilt u zakelijk steunen dan is het iets duurder (maar dan ook fiscaal aftrekbaar!).

Adrie van de Sande
Andre   Kroon