Veldvoetbal
U bent hier: Sponsoring

Sponsoring

Sportsponsoring heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Amateurverenigingen kunnen de inkomsten uit sponsoring niet meer missen!
Wat kan de voetbalvereniging S.V. Ens u bieden?
Onze vereniging heeft in de loop der jaren een goede organisatiestructuur ontwikkeld, waarbij continuïteit en traditie een voorname rol spelen. Met deze filosofie is S.V. Ens één van de vooruitstrevendste voetbalverenigingen in de Noordoostpolder geworden. Ruim 250 voetballende leden, in onder andere 15 jeugdteams, houden ieder weekend de clubkleuren hoog. Dit betekent ook dat veel mensen regelmatig naar ons sportcomplex komen, als actief of passief sportliefhebber. Bovendien: ons 1e elftal en onze jeugdselectieteams zijn echte blikvangers geworden. Om u mee te laten profiteren van het succes van onze vereniging bieden wij u de volgende mogelijkheden:

 1. Shirtsponsoring
 2. Reclameborden
 3. Deursponsoring
 4. Club van 50
 5. Trainingspak-/sporttassponsor
 6. Balsponsoring
 7. Activiteitensponsoring
 8. Websitesponsor

S.V. Ens heeft als Hoofdsponsors:

Zuidberg  &  Baas Pot- en Tuinplantenkwekerij

 

zuidberg 
Zuidberg is een onderdeel van de Zuidberg Holding BV met ruim 300 medewerkers en is inmiddels één van de meest gespecialiseerde productiebedrijven in de Agro-sector met als hoofdgroep het bekende Zuidberg fronthef- en aftakas systeem. Met een productie van meer dan 18.000 eenheden per jaar die over de gehele wereld wordt vermarkt, kan Zuidberg zich 's werelds grootste producent voor deze productgroep noemen.
Zuidberg onderscheidt zich van andere aanbieders door specialisatie in de nieuwste ontwikkel en productie middelen. Daarin onderscheidt ze zich door haar kwaliteit (ISO 9001) en haar innovatieve karakter.

baas logo

Kwekerij Baas bestaat uit 28 hectare kas en 2 hectare buitenveld. Het bedrijf is gelegen in Ens, de Noordoostpolder.
Vanuit deze plaats liggen wij centraal ten opzichte van onze diverse klanten en de verschillende veilingen. Meerdere keren per dag transporteren wij seizoensplanten naar al onze klanten verspreid over Europa. 
Kwekerij Baas is een betrouwbare partner met een breed assortiment aan innovatieve, kwalitatieve seizoensplanten. Elk jaar selecteren en testen we zorgvuldig nieuwe planten, innovaties en mengsels voordat we ze op de markt introduceren. Bovendien verbeteren en verrijken we onze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en laatste trends. We werken nauw samen met belangrijke partners om ervoor te zorgen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn.

//

Sponsoren
 • zuidberg
 • baas
 • teqz google
 • toto
 • tamek
 • pbsound
 • zuidberg
 • logo gaslicht
 • rabobank
 • sportdorp